Maximaal rendement door maatwerk!

Met zonne-energie hebben we een techniek in handen om het anders te doen. De zon biedt ons een uitweg uit de valkuil van fossiele brandstoffen. Het mooie daarbij is, dat de zon veel meer energie levert, dan de totale energiebehoefte van onze planeet. Het is moeilijk om daardoor niet gemotiveerd te raken. Door het realiseren van zoveel mogelijk zonnepanelen installaties op daken wil Krachtdak een bijdrage leveren aan de energietransitie.

We hebben al sinds 2009 ervaring met zonne-energie producten. Daardoor hebben we veel kennis van producten en ervaring met fabrikanten. Dat helpt ons om kwalitatief goede installaties te maken. We hebben niet alleen veel ervaring met installaties bij particulieren, maar ook met grootschalige projecten bij bedrijven en instellingen. Echter of een dak nu groot of klein is, de motivatie blijft hetzelfde: zoveel mogelijk 'dakkracht' realiseren. Installaties met een hoge opbrengst en weinig zorgen. De basis daarvoor is altijd een goed ontwerp. Met deskundigheid en een heldere communicatie realiseren we de best passende oplossing voor de klant.

Wij kijken daarbij niet alleen naar het resultaat op korte termijn. Wij denken mee met wat de energietransitie voor de klant kan betekenen. Elektriciteit zal een steeds dominanter rol in ons leven innemen. Elektrisch rijden, elektrisch koken, energieopslag in een thuisbatterij en meer. Door mee te denken helpen we klanten met een systeem, waarmee ze optimaal op de toekomst zijn voorbereid.

Ons werkgebied is Zuidwest-Nederland: Zeeland, Zuid-Holland, West-Utrecht en West-Brabant.

Vraag nu vrijblijvend een advies of offerte aan!

Omdat geen dak gelijk is …

Contact Krachtdak